onsdag 4 november 2009

Bästa skriptspråken

 1. PHP
 2. Perl
 3. Ruby
 4. Tcl
 5. AppleScript
En lista över de bästa skriptspråken med en tillhörande förklaring till varför de förtjänar sin plats på listan. Fördelen med skriptspråk är att... Nej, det går inte. Detta är helt vansinnigt osexigt och inte ett dugg intressant. Att göra en lista över feta skriptspråk, programmeringsspråk och annan kringgränsande teknik är ungefär lika roligt som att göra en topp 5 lista över saker du brukar ha på din smörgås. Eller lika intressant som att läsa din facebook-status vad du brukar ha på din smörgås, och när du brukar äta den.
Jag stoppar därmed direkt och byter fokus till något som alltid är lika aktuellt. Nämligen vem som skulle vinna av Yngwie och Gud. Det är ointressant i vad de ska tävla i och det är ju som ni förstår en kuggfråga. Yngwie är Gud. Ungefär samma logik som används gällande en jämförelse mellan Lemmy och Gud. Got it?

2 kommentarer:

 1. PHP vinner och Yngwie är Gud; rätt i vanlig ordning! Det är bara Gud som kan krascha en "jagga", gå upp i vikt och ett antal år senare lira skiten ur allt han tidigare gjort ('Alchemy'). No?

  SvaraRadera
 2. Killen har likat stort vibrato som midjemått, fy fan vad illa det låter.

  SvaraRadera