tisdag 6 oktober 2009

Utanför Europa

  1. Joey Tempest
  2. John Norum
  3. Kee Marcello
  4. Jämnt skägg
Prestationer som genomförts utanför "moder"gruppen Europe blir såklart inget annat är rätt blekt i jämförelse med just Europe. Det kvittar således hur satans bra det än må vara för Europe är störst. Eller ja, i alla fall i detta sammanhang där vi ska lista individuella prestationer. Det finns såklart andra band som kan man mäta sig med Europe (eller gör det?).
På första plats har vi Joey Tempest och detta utan någon som helt konkurrens utav andra listdeltagare. Joey's soloskivor är genomgående helt underbara. Enough said!
Det är ju otacksamt att tävla med Joey såklart men den som står upp bäst är John Norum. Han har faktiskt gett ut en av världens bästa låtar. Och vet ni varför den är världsbäst? Han skrev den tillsammans med Joey.
Kee Marcello's skiva "Shine on" är rätt hygglig men det är jävligt klent i jämförelse med innehavarna till plats ett och två. men det blir ändå en 3:e plats för den gode Kee. Och varför? Jo för det som övriga medlemmar gjort i Europe är lirat med Thore Skogman, pratat i radio och varit allmänt fattiga. Skäms på er!

2 kommentarer:

  1. Som vanligt en väldigt verklighetstrogen lista! Dock vill jag påpeka att Levén bl.a. lirat med Glenn Hughes och med bandet Southpaw där Åkesson (Talisman, Krux, Arch Enemy, Opeth) återfanns på gitarr. Det är ändå respekt!

    SvaraRadera
  2. Jag gillar inte Europe. De ser ut som fjollor.

    SvaraRadera