torsdag 1 oktober 2009

Live

  1. Live
  2. Live
  3. Live
  4. Live
En "typo" tänker ni kanske? Inte på långa vägar! Detta är dagens lista över saker som är bra med "live". På första plats har vi att uppleva saker live. Oslagbart såklart. Har man någon gång försökt göra något i dåtid eller i framtid så förstår man snabbt charmen med att uppleva saker live. Du kanske ser en sumobrottningsmatch live eller en konsert. Vi kan stretcha lite på det och godkänna vissa "live"-sändningar som saker som sker live, även om det av naturliga skäl är en viss fördröjning inblandat i detta live. Men vi köper det som live helt enkelt.
På nästa plats, nummer 2, har vi att leva. Jag kunde kanske skriva "to live" tänker ni på min lista över denna placering men det skulle förstöra något oerhört, eller hur? Men just att leva borde kanske lätt toppa listan. För utan detta så är det svårt att uppleva något annat på listan. Men att leva är så givet att du tänker inte så mycket på det. Ja, det finns ju en uppsjö av undantag här också såklart men vi orkar inte gå in på dom nu. Så, att leva är på plats nummer 2.
På 3:e plats har vi ett band som kallar sig live. Sångaren framträder ofta helt skallig. Det beror troligen på en hårsjukdom eller en skalpering. Men det kvittar, vi gillar honom ändå. Bandet i sig är rätt bäsigt men skit i det.
På 4:e plats har vi grabbar, och enormt sällan tjejer, som klär ut sig till extremt konstiga och roliga saker och ger sig ut i skogen och slåss på fullaste trams. Så där har vi det. Att leka troll i skogen är fantastiskt mycket sämre än att kolla på fotboll, live alltså.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar