torsdag 15 oktober 2009

Kroppar

  1. Människa
  2. Gitarr
  3. Djur
  4. Himla
  5. Namn
Att kroppar hos människor är det bästa på denna listan är självklart. Det finns få saker som är så laddat och spännande som människokroppen. Din partners, sambos eller kanske kompis kropp är något som intresserar. Formen på kroppen varierar och det fina med det är att så gör även smaken för typ av kropp. En viss person kanske bara gillar Slitzbrudar medan en annan är mer för Micke Dubois-kroppen. Det har ju ingen betydelse för så länge det rycker i baguetten så är allt bra. Det är därför som just människokroppen är den bästa utav kroppar.
Det enda som egentligen är nära att utmana om första platsen är gitarrkroppar. Och det är förbannat nära dessutom! Ingenting som människan skapat är så vackert som en bra kropp på/hos en gitarr. Okej, det finns kroppar även här där smak och tycke spelar in men om man vill generalisera, och det vill man ju alltid, så finns det egentligen bara 3 st kroppar som är något att tala om. Det är:
- LP
- ST
- T
Det som Orville Gibson, Les Paul ( Lester William Polsfuss) och Leo Fender skapade är det viktigaste och största som skett sen man hittade eld.
Djurkroppar är bara roliga och fräcka hos katt och hunddjur. Och hos elefanten också. Resten är rätt ointressanta och i en del fall direkt äckliga. Ormar tillhör de djur som aldrig borde fått en kropp till att börja med. Fantastiskt äckligt djur.
Himlakroppar är rätt skapliga de också men trots sina extrema storhet så är de bara plats 4 som de förtjänar. Okej, hade jag studerat detta mer ingående så hade jag kanske resonerat annorlunda och uppgraderat himlakroppen men för mig så innebär feta och stora kikare bara möjligheten att kolla in nakna grannar och inte månen eller annan trist kropp.
Sist och absolut minst är de som använder namnet Kropp eller Kroppar som sitt eget namn. Inte ett dugg coolt.
Som avslutning så vill jag uppmana att så snart som möjligt kombinera plats nummer 1 och 2 genom att kanske lyssna på något med Eric Johnson, Yngwie, Joe Perry eller Slash samtidigt som ni kollar på porr. Gjutet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar